Mag ik mij even voorstellen.....

Mijn naam is Paul Hartman (1952).

Ik studeerde Arbeids- & Organisatiepsychologie in Tilburg en was daarna ruim 5 jaar werkzaam bij de Universiteit Utrecht in verschillende functies op het gebied van personeel en organisatie en 5 jaar bij TNO als manager, trainer en organisatie-adviseur.

Van 1991 tot 2007 was ik partner, manager en adviseur bij Leeuwendaal advies. In 2007 startte ik mijn eigen adviesbureau ph advies bv van waaruit ik tot mijn pensionering in 2020 met veel plezier voor mijn klanten ontwikkelingstrajecten heb mogen verzorgen.

Tijdens mijn loopbaan trad ik onder meer op als sparringpartner voor bestuurders, directies en managementteams, faciliteerde ik organisaties bij innovatie en veranderingsprocessen, trainde en ondersteunde ik professionals bij hun persoonlijke ontwikkeling en leiderschap en trad ik regelmatig op als procesbegeleider of mediator bij conflictsituaties.

Die ervaring op het gebied van Strategieontwikkeling, Organisatie advies, Leiderschaps-, Team- en Talentontwikkeling, Coaching, Interim- en Projectmanagement heb ik vertaald naar artikelen en boeken.

Op deze website laat ik je graag kennismaken met mijn inspiratie en ambitie en kun je lezen welke publicaties dat zijn.

volledige lijst publicaties
Mijn volledige lijst publicaties

mijn inspiratie
Mijn inspiratie

mijn expertise
Mijn expertise